| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Míšo, to máš těžké. Spoustu ti toho řekly už holky, mrkni do té databáze léků, nebo bych zavolala do laktační ligy, budou určitě schopni ti poradit víc ze své zkušenosti. S alergií je to problém, já zas neskutečně trpěla celé těhotenství, přes celou zimu jsem kýchala a z nosu mi teklo nepřetržitě, alergoložka mi nic nedoporučila, jen sprej do nosu, holt vyděržaj pijaněr. Astma se mi rozjelo obrovským tempem, celé těhotenství a teď i přes kojení jsem na kortikoidech, jinak to nejde. Když mi bylo nejhůř, vzala jsem si ten fenistil v kapkách, přesně jak tu někdo napsal, prostě co mohlo dítě. Nebo pak mořská voda s manganem, ta je taky fajn na alergii, a oční kapky (díky alergii se mi udělaly děsný pytle pod očima, jak jsem si je rozdírala). Když je ti fakt zle, vzala bych si něco od bolesti po posledním kojení večer, na noc dáváš UM, tímpádem budeš mít delší pauzu na vstřebání léku.
Nevím, co máš se zády, nějaká rehabilitace, byla by tohle možná pomoc? Teď jsem si byla nechat vzít krev v rámci prevence, jsem podezřele hodně unavená, a ono nic, jsem naprosto ok, příčina bude jinde (možná u 4 dětí? ~t~)
Nemáš to vůbec jednoduchý, vydrž ~6~ (taky mám dvojčata a monoděti, chápu tě).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.