| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Díky, něco takového jsem potřebovala, ještě by se mi líbilo, kdyby to bylo rozepsané na kraje. Jde mi o to, že dr. mi dělá problémy s potvrzením očkování do školky, syn má rozočkováno, chybí mu žloutenka B a právě MMR vakcína. MMR vakcínu mu dám nejdřív, až budem mít nové imunotesty a budu mít jakous takous jistotu, že očkování živou vakcínou je pro syna bezpečné. Jenže to se samozřejmě nestihne do školky, zápis máme příští týden. No a já chci k žádosti do školky připojit svůj pokec ohledně žloutenky B a MMR vakcíny a přiložit tam právě statistiky o nemocnosti MMR. Protože dr. argumentovala, že MMR vakcína je z hlediska školky nejdůležitější, což je dle mě blbost. Samozřejmě padla perla, že náš neočkovaný syn může nakazit další děti. Tak jsem řekla, že to asi těžko, když jsou všechny řádně očkované ~;) No a na to řekla, že očkování není stoprocentní. Tak jsem to vrátila tím, že teda v tom případě může být teoreticky každé dítě ve školce neimunní a potencionálně nebezpečné pro ty další. No na to už nic neřekla, ale na žádost prostě napsala, že dítě není řádně očkované a že ho do kolektivu nedoporučuje.~q~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.