Já má 3 sourozence.2 ségry a bráchu.Dětství jsme měly taky hrozně těžké,ale semklo nás to a máme se moc rádi.Já jsem ani nechtěla mít děti.Myslela jsem si,že to bude hrůza...ale není.Mám 2 holčičky.Danince je 7 a Katince 2.Obě se mají rády.Dani mladší sestřička sice občas rozčiluje...dělá jí nepořádek v pokoji,občas něco zničí...ale Dani je už velká a respektuje to,že je Kati malá.Věnujeme se oběma stejně a máme je obě stejně rádi. Tvého dětství je mi líto.Musí to být hrozné,že Tě vychovali k takové zášti.To se nebavíš ani s bratry ani s rodiči?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.