Ahoj, promiňte, jeslti jsem trapná, ale jaký je profit z toho, když si koupím bublinkovou vodu 2 litry za 3,90 v Lidlu oproti Soda streamu? Objektivně- myslím finančně. ... ev ekoložky typu zamořování prostředí z PET lahví prosím nepsat. Mně jde jen o to: o soda streamu jsem pouvažovala ,ale přijde mi to dost drahé a jaksi i dost pracné- aby to nezasmrádlo atd. Může někdo objektivně napsat?- třeba na kolik po započtení inestice přijde 1litr bublinkové vody?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.