| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pro mne je také trochu pomocí že můj přítel není zaměřený proti gayům. Měl na základce spolužáka, se kterým se vídá při školních srazech přes 40 let a nedávno tenhle padesátiletý spolužák vstoupil se svým partnerem, o 25 let mladším, do registrovaného partnerství. Byli jsme s přítelem na jejich posvatební oslavě, mluvila jsem s tím mladým v klidu u ohně, nezdál se mi špatný, říkal, že měl taky doma strach to přiznat, ale že mu hodně pomohla sestra, já jsem v tom rozhovoru hledala něco, z čeho bych pochopila, proč si 25letý kluk bere 50tiletého muže. (prachatého). Jestli je to o něčem jiném než o penězích. A zdálo se mi že ano, připadalo mi, že ten mladý je citlivý, říkal, že doma vaří, že partner na to není, ani na úklid, říkala jsem si, že on je taková ta žena. A myslela jsem si, že třeba neměl tatínka tak hledá v tom starším napůl milence a napůl otce, proto mu ten věkový rozdíl vyhovuje. No a - uplynuly dva roky, potkaly jsme toho staršího z páru, říkal, že už je rozvedený, že mladej ho okradl a zmizel. Tak tohohle se bojím, ne o prachy, ale o synovy city, že v tomhle společenství je hodně podvodníků, vychcánků, a že ho budou zklamávat, že se bude trápit. Ale možná mám jen velký strach, v heterosexuální svazcích se také lidé trápí a občas jeden druhého vykořisťuje, v horších případch okrade.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.