je to zajímavé a věřím tomu. Kor když je to starý barák s neznámou minulostí. Jsou lidé , kteří vnímají věci a různé události víc, než běžná populace. mně se napřílad stalo před 10 lety, v den tchyniny smrti , že se mi k ránu zdál "sen" , a ona lítala nad postelí a mávala mi. Byla jsem v té době s jejím jediným vnoučkem v lázních, tak se s námi přišla rozloučit... Být tebou, asi bych vyhledala nějakého psychtronika na změření zony va bráku a trošku byt upravila podle feng-šuej(TED NEVIM JAK SE TO PÍŠE) , popřípadě dopátrat se minulosti báráku... hodně zdaru
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.