Přidat odpověď
Limai, psala jsem, že to je věc názoru. Holt někdo věří na energie, někdo na dosud neobjasněné fyzik. jevy, jiný na paranormální jevy, někdo na ufo, další na jánevímco. Kdo rozsoudí, co je špatně a co je dobře? Já věřím na duchovní bytosti, na anděly, věřím taky v Boha. Doporučila bych ti třeba knížku od Rebeccy Brown, "Přišel osvobodit zajaté", a opět, pro někoho to bude blábol, pro jiného fakt.
Moje sestra má velmi silný a reálný zážitek, spala v prázdém domě, kde bydlela naše babička s dědou, oba již po smrti. Byla v horním patře, když slyšela jasně kroky, jak jdou po schodech směrem k ní, poznala kroky babičky. Dostala hrozný strach, tak jen v duchu posílala ty kroky pryč, pak slyšela, jak se zastavily a zase scházely dolů. Byla pochopitelně posr... za ušima, jak se bála. A teď, co ty kroky byly, když v domě prokazatelně nikdo živý kromě ní nebyl? Ty bys řekla že nějaká energie, já že nějaká duch.bytost.
Nemám odpověď na zadanou otázku. Ale mám velmi reálnou zkušenost, jsem přesvědčená, že to byl anděl (tedy duch. bytost). Ale pak mám taky reálnou zkušenost, uprostřed noci mě někdo fyzicky škrtil, nikdo v pokoji nebyl, já byla v bdělém stavu, a cítila jsem kolem krku ruce a nemohla dýchat. Slyšela jsem jednu holčinu mluvit ne jejím vlastním hlasem při jedné události. Viděla jsem fyzicky člověka, na drogách, z očí mu koukal někdo jiný (opět, pro mě to byla démonická duch.bytost, pro někoho jiného když mu to budu vyprávět to bude blábol). Tohle jsou nepřenositelné zkušenosti a velmi těžko se předávají. Proto ti neumím dát lepší odpověď. Proto jsem psala, že to je věc názoru a hlavně víry, a víra v cokoliv je neuchopitelná, to je podstatou toho slova víra.
Předchozí