Jj, to mi zjistili na orl, předtím jsem byla několikrát u obvoďačky, vždycky s tím zahleněním, rýmou, kterou nemůžu dostat ven. Vždycky jsem maximálně dostala antibiotika nebo Acc long. Tak jsem šla na ORL - tam na to mají přístroje, kterýma vidí daleko víc než obvodní dr. Na tom ORL se jednak dívají do krku, ale používají i optiku (taková úzká tyčinka) zaváděnou do nosu. (U mě pak ještě následovala magnetická rezonance a CT). Rozhodně tě nechci strašit, jenom radím radši ORL než antibiotika od obvoďáka. Jo a na to ORL jsem šla sama, bez doporučení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.