Pájo s tou logopedií to je fajn. Můj mladší taky nemluvil a to byl donošený. Začali jsme chodit na logopedii a teď nezavře pusu, i paní učitelka ve školce ho moc chválí, krásně se rozmluvil. Jinak Pavlík,moje velké nedonošeňátko, chodil taky, neuměl r a ř. No a světe div se už to umí. Tak jsem ráda, že jsme to zvládli než půjde do školy. V pátek jsme byli na očním a pan doktor nás poslal na oční do Č.B. Pavlík má špatnou pohyblivost pravého očička. Jsem zvědavá jak to dopadne. Jinak jsou to moje šikulky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.