Přidat odpověď
udelali par chyb - prilis mne chranili, takze jsem nemela moznost dostat se do mensich problemu, ktere by me pripravily na ty vetsi....taky v mem dospivani byli prilis prisni, nenechali me chodit ven ani odpoledne, nesmela jsem chodit s klukama, bali se, abych neprisla do jineho stavu, neustale me hlidali.....na prazdninach na chalupe mi otvirali dopisy od kamaradek a cetli je......cetli mi me tajne deniky a kdyz jsem na to prisla, rekli mi, ze mam byt rada, ze se o mne dobre staraji vcetne cetby deniku a starosti o muj dusevni zivot....ve 27 letech mi odmitli jit na svatbu se slusnym klukem, protoze jim jako inzenyr pripadal malo, svatbu jsem zrusila....pak jsem se s nimi moc nestykala....zacala jsem zase po narozeni jejich vnucky, aby holka mela prarodice, ale dochazi ke konfliktum....krivdy jsem jim asi odpustila, ale mam pouceni, co nedelat jako matka....uz jsou stari, co si na nich vezmu....jestli si jich vazim nevim, proste zili tak, jak rezim umoznoval, nijak nevybocili, starali se o stare pribuzne, to je plus
Předchozí