| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Cimbur pokud mám být konkrétní,matky jsem si přestala vážit za její názory ohledně zneužívání dětí a znásilnění.Nikdy mi nebyla oporou,když jsem potřebovala.Těžko si vážit člověka,co tě potopí ve chvíli,kdy padáš totál na hubu.A ještě ti víceméně šlápne na krk.Při jakémkoli problému vždy hledala chybu na mě,nikdy jsme neslyšela,že za to může někdo jiný.A pokud tohle slyšíš,když tě někdo skoro znásilní,těžko si té osoby budeš pak vážit.To samé,pokud máš dítě na operačním sále a místo podpory slyšíš přednášku,že sis neměla druhé dítě pořizovat.Otec to je kapitola sama pro sebe,dlouho jsem si ho vážila a měla ho strašně ráda.I přes to,že mě jako dítě šíleně bil a zavíral do sklepa.Bohužel začal pít,takže ted z něj mám panickou hrůzu,kdykoli tam mám jet,nebo kdykoli volá.
Jo rodičům pomůžu,když to je potřeba,občas sem máma přijede,nebo já jedu tam.Vím,že pokud by se něco s nima stalo,tak se o ně postarám co to pujde.
Ale vážit si jich nebudu už nikdy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.