Přidat odpověď
Ano, taky považuju za normální se na návštěvě zeptat, zda si to či ono, co je na stole, mohu vzít....ale když ve dveřích řekne, máte tam holky na stole koláče a buchty a pak k tomu příjdou a ona takto spustí??
tož jsem vzala holky a šla dom..to přece nebudu poslouchat, aby se holky bály si i uprdnpout, protože to je v jejím bytě a přece nebude čichcat jejich smrad, když si za to "nezapaltily a nezeptaly".....bohužel, teď to je myšleno obrazně, ael z 99% je to pravdivě....
Ona platila nájem, tak jsem se musela na vše ptát, nebylo to z důvodu, že se čeká na jídlo, které je nachystané na stole apod...ona to platí, tak my se ji musely na vše ptát....div né i na to, zda mohu dýchat...
většinu dne spala, byla v pyžamu, my se nemohli opravdu najíst, ani nasnídat, pokud to nám ona nepřipravila..a že to bylo pravidelně,někdy až klem 11, pak v 12 oběd a pak až v 6 večeře..to do té doby nejíst, nepít, pomalu ani se vyčůlrat aniž bychom se zeptali....a ven???? co to je??? nemít psa, o kterého jsem se starala, tak bych nechodila vůbec, pes byla vždycky záminka, abych šla s kamarády a kamarádkami ven....
Předchozí