Nemohu ani dočíst všechny příspěvky a už se mi zase hrnou slzy do očí. Nesmírně mne mrzí, že jsem se s ním nikdy nesetkala, přečetla jsem několik jeoh knih, jheo názory jsou pro mne bez výjimky svaté a 2x jsme s ním mohla alespoň telefonicky promluvit. Pokaždé byl neuvěřitelně vlídný a ochotný. Neznám druhého takové člověka a jeho ztráta je nenahraditelná. Děti skutečně ztratily největší oporu, jakou tady mezi odborníky měly. Alespoň žijme v duchu jeho slov, berme si k srdci jeho vzácné rady, aby ta škoda nebyla tak veliká a bolestná!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.