| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, něco možná na tom bude. Syn se narodil v den termínu, měla jsem jen jeden, věděla jsem, kdy jsme ho počali. Je puntičkář a vše musí být řečeno přesně, opravuje nás a leze mi to na nervy ~t~
Porod byl pomalý, prosila jsem ho na kolenou, ať už vyleze, jinak bude mít jen otce. Je pomalý, na vše je dost času, nikam nechvátá, všechno zapomene.
Od narození jsem ho ,,máchala,,. Spolu ve vaně, v bazénu,v moři, je znamení rak a voda je jeho svět. Sotva začal chodit, už tahal konev s vodou, miluje vodní živočichy (já se jich štítím), te´d zrovna pěstuje listonohy.
Já jsem před porodem jedla neustále třešně a jahody, on je začal jíst až tak v 6 letech a dodnes je nemusí. A taky jsem několikrát shlédla cestu do pravěku a Jurský park, pak se narodil a to, co trvá dodnes, to spousta maminek kluků asi zná. Doma mluvíme latinsky, v žákajdě má obrázek Mantella ~t~
Taky jsem v těhotenství jezdila s traktorem a to je asi největší úchylka a doma máme muzeum.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.