Mám takový "aktuální" dotaz. Slyšíte vaše sousedy při sexu? Myslím teda pokud bydlíte v paneláku. Mám dosti obavu, že jsem při tom hlučná a bojím se co asi tak sousedi můžou slyšet. Poslední dobou je sex mnohem lepší a nedokážu být zticha, v tu chvíli je mi to úplně fuk a až pak si to vyčítám, co jsem zase vyváděla. Já jsem od sousedů nikdy nic moc neslyšela. Máte nějaké fígle jak se ztišit? A co třeba sex na dovolené, pokud máte jenom jeden pokoj s dětmi - jak na to? Díky!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.