Ikaro, mam to same, ale ja nastestoi nasla pricinu. Kasel a svedeni tvari mne prepadal vzdy vecer, kdyz jsem si lehla na pohovku. A vcera mi konecne docvaklo, ze je to kozesinou, kterou tam mame polozenou. Kupovali jsme ji uz davno, v Ikee, takze mne to nenapadlo. Ale opravdu je to kvuli ni, dala jsem ji pryc a bylo to dobre. Vcera jsem zase dostala zachvat a pak jsem si vsimla, ze ji tam nekdo mezitim vratil a ja si toho nevsimla....proste vytrvej a hledej pricinu!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.