Ahoj Jitko,
je tu strašná spousta informací a už z toho mám trošku chaos, ale chtěla jsem se zeptat. Rozhodla jsem se s exémkem navštívit homeopatika a donesla jsem si léčbu, při které jsem malé 3x denně dávala Hylak 3x denně 1ml, 3x denně histaminum 9CH a 2x denně Analerg. Ty píšeš, že bychom správně měli odcházet s 1 lékem. To znamená, že ta léčba nebude tak efektivní? A měla bych p. doktora požádat jen o jediný lék???
Ten Hylak už jsme vypotřebovali, ale histaminum a analerg ještě berem. Je to trošku komplikovaný, protože když jí to mám dávat mezi jídly, tak už mi to koliduje s procházkama. Navíc jsem zjistila že jí to histaminum asi podávám blbě. Kuličku jsem měla rozpustit ve vodě, tak jsem si vzala kovovou lžičku, nechala ji chvilku ponořenou ve vřící kojenecké vodě aby si udržela chvilku teplotu a lépe rozpouštěla. Pak jsem na ní trochu kojenecké vody nechala odložila na ubrousek a vložila do ní kuličku. Tak za 15-20 min. byla rozpuštěná a dala se podávat. Máš nějaký praktičnější způsob podávání kojenci? Ještě k tomu Hylaku - ten byl strašně kyselý a malé evidentně nechutnal a vždycky probíhaly boje, než jsem to do ní dostala, nedalo by se to třeba něčím přisladit??
Díky za odpověď. Moc bych tě prosila, jestli bys mi ji poslala rovnou mailem - díky moc.
Zdraví Míša
Předchozí