jak jani píšeš.. já mám druhou turbomyšu ze tří.. :D podobně jako tvoje... s prostřední jsem si tak do tří a půl nesedla... a smalým jsem si od pěti měsíců nesedla
jediný trošku klidnější byl nejstarší.. ale i tak v roce chodil sám, v 9m stoupal a chodil kolem nábytku, v 10 leze jako torpédo - a myslím, že kdyby nebyl tolikrát za ten první rok nemocný, že by na tom byl jako ti dva mladší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.