Já bych se za prací nepřestěhovala v žádném případě a už vůbec ne do Prahy nebo do velkého města, to radši budu dojíždět a bydlet v klidu na vesnici. Miluju jižní Moravu, kde jsem se narodila. Co to má za smysl, aby se Ostraváci stěhovali do Prahy, Pražáci do Brna a Brňáci do Ostravy? Nemohli by tak náhodou Ostraváci pracovat v Ostravě a Brňáci v Brně? Fakt toto nechápu. Nevím, jak je na tom kdo s kořenama, ale já bych rozhodně nezvládla stěhování každé dva roky kvůli práci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.