Přidat odpověď
Mám dotaz na maminky, staršího jsem kojila do 16 měsíců a mohl by se kojit ještě teď (3 roky :o)) bohužel mladší syn - teď mu bude 8 měsíců, se mi začal sám odstavovat :o(( přes den vůbec ale vůbec nechce kojit.... v noci je k prsu zase naopak málem přirostlý :o)) to kojím pořád..... trošku jsem z toho smutná, ale jestli to tak chce nedá se nic dělat. Co mě však trápí je, že zatím nechce nic jiného pít.. zkouším všechno možné a prostě ne a ne, maximum bylo 100 ml granulovaného sladkého čaje (byť tyhle čaje ráda nemám), staršímu vyhovovala nejlépe obyč voda nebo neslazený čajík... Tomík bohužel vodu vůbec ne, neslazený čaj taky ne a tohle bylo jediné co tak nějak vzal, ale stejně žádný zázrak (v podstatě mu to ještě musím nutit pořád a za celý den jen takhle málo.... spíš vypije tak 50ml, 100 ml bývá spíš výjimečně.... kojím naposledy cca v 7 ráno a někdy ho "přemluvím" ke kojení večer kolem sedmé po koupání..... zítra nás čeká poradna, tak se poradím s mudr, ale ráda bych Vaše osobní zkušenosti. Děkuju!!
Předchozí