Adelaid možná jsem ve stavu, kdy každý dělá magora ze mě a já už si nejsem jistá, co je a co není pravda (nebo obvyklé) - takže mě zajímají postoje a názory většiny - jiných lidí. Ne, že by názory jiných změnily mé uvažování a postoje, ale určitě se díky nim nad sebou alespoň zamyslím, jestli něco nepřeháním a jestli se nějak zřetelně neobvykle nechovám já. Většinou mi ty názory ostatních něco dají...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.