Chobotničko těch 8 měsíců tiše závidím. Já první dcerku kojila plně 8 měsíců a pak do 2 a čtvrt roku. U drué jsem boužel zjistila, že od cca 4,5 měsíce má hlad až jsme museli najet na dokrm UM a je to čím dál horší. Teď má 5 a týden a dnes jsem začala přikrmovat v poledne mrkví :-( . Co já bych dala za těch 8 měsíců. No nic s tím nenadělám, už se s tím začínám spíš smiřovat, je to lehčí. S tím pitím jsem měla problém taky u mladší, prostě jen nabízet, nabízet neustále. Ono až úplně odstavíš, tak se to pak o něco zlepší. Aspoň u nás to tak bylo s první. Taky mi nechtěla moc pít.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.