Někdy mám naprosto stejné pocity.. Hlavně tedy s mluvením dětí.. Obě moje dítka mluvení bojkotují. Dcerři bude v lednu 5 a teprve se začíná rozpovídávat.. Do třech let nmluvila strašně a do roka a půl řekla jen máma a táta.. číst si s ní a ukazovat něco? nemožné, neměla absolutně zájem, chtěla se všechno naučit sama a ne se mnou.. vypadala jsem,ž e na ní kašlu, ale co jsem mohla dělat. je samostatná a paličatá od malička.. Syn bohužel zatím to samé:-(... jen pohybově je o trochu rychlejší než dcera, jinak naprosto stejná palice..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.