Jo,jo, možný je všechno, taky už mě to napadlo, jestli tu angínu nechytil ode mě... ale spíš to časově navazuje tak, že jak měl to zhnisané oko a ty čepy, tak to vlastně bylo tak asi před měsícem mě +/- od té doby právě začalo bolet v krku mě (před tím OK), zatímco on byl pak za 2-3 dny OK a po celé ty další 3 týdny téže. Pak chytil tu angínu a mě bolet v krku přestalo, teď po dalším týdnu je on OK a mě začíná škrábat v krku... Tak nevím, buď si něco vzájemně předáváme nebo je to náhoda a těch zdrojů, kde jsme co pochytali, je více (školka, čekárna u dr...)Asi tu první infekci neangínovou přinesl on a já to chytla, po 3 týdnech mě to přešlo, ale on si nově přinesl pravého streptokoka ze školky, no a teď se o mě pro změnu pokouší něco z té čekárny...A nebo to klidně může být i pořád to samé, třeba i ten streptokok, který hezky vzájemným pasážováním z jednoho na druhého vždycky trošku zmutuje a zvýší agresivitu a my si ho předáváme a příznaky a míra onemocnění se pak pokaždé trochu liší... Čert ví, no cucám co se dá a věřím,že snad už bude lépe