ahoj holky, mám na vás prosbu, dětská mi pro nejstaršího necelých 9 let nabídla mořského koníka s VZP do řecka. Je to na tři týdny a nevíme jak to chodí, už teď mám z toho hrůzu, že mi bude šíleně smutno. Chci se zeptat kdo máte zkušenosti přímo s řeckem - jak to mají s prádlem - páč 21xtrenky určitě nemáme a syn si je převléká denně, ponožky totéž v bleděmodrém- to může chodit na boso. Perou jim tam? a pak jak řešíte kontakt s rodinou? je tam internet? můžou posílat maily? nebo telefonujete? kolik vás to telefonování stojí a kolik tak oeněz na ty tři týdny detem dáváte?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.