| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

, které si zřejmě řeší problémy se svým ženstvím na ostatních ženách? Nebo snad mají sadistické sklony a dělá jim dobře, když mohou rodičku ve chvílích, kdy je úplně bezbranná ještě psychicky dorazit? Někdo mně moc blízký nedávno porodil. Porodní asistentku u porodu pohoršovaly takové "nemístné" věci jako "křik" a dávala to rodičce "pěkně sežrat". Používala takové ty klasické manipulativní řeči jakože "to jste si teda měla rozmyslet jestli chcete dítě" a podobně.
Když jsem byla kdysi hospitalizovaná v jedné porodnici, taky jsem občas slyšela, jak jsou některé PA na rodičky hrubé..Z porodních sálů se ozývalo něco ve stylu "No takhle přece nestůjtéé","to jsem ještě neviděla", "tam neleztééé"..Špatně se to popisuje, ale dost mě znechucoval ten arogantní vulgární tón, který rodičku jakoby degradoval do role neschopného stvoření, které se zřejmě chová naprosto raritně,když nerodí s distingovaným úsměvem, přesně podle bontónu jak na plesu v opeře.
Vím, že je mezi porodními asistentkami spousta skvělých odbornic, ale co tam ještě dělají probůh tyhle, proč je někdo nevyhodí?
Řeknu vám, být manželem a narazím při porodu na nějakou takovouto jedovatou čarodějnici, tvářící se hned od začátku, jako kdyby jí někdo do zadku narval obří osinu, tak jí rovnou tak skopu p.del, že si týden nesedne a půjdu si za to potom velice ráda posedět do vězení..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.