Tak v Motole byly PA celkem dobré, o to větší šok nastal na oddělení šestinedělí. Člověk má pocit, že něco spáchal a to co se mu děje je nějaký trest. Sprosté a arogantní ženské sestry bez zájmu, ale "vedla" tam jedna dětská doktorka, mluvila jako dlaždič. Když přicházela na svou směnu, rozrazila dveře a zařvala na celou chodbu (asi aby se to doneslo do sesterny) Já jsem taaak nastanáááá!!! A byla, dávala to sežrat všem okolo. Opravdu hodně jsem se těšila domů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.