Přidat odpověď
Tak nikomu nepřísluší hodnotit bolest druhého, netuší, co se v něm odehrává, ale na druhou stranu si zase dokážu představit jak to vypadá, když nejsou sestry, jsi v práci dnes a denně a už toho máš plné zuby... Jsi prostě unavená. Navíc doktoři se kolikrát k sestrám taky nechovají jak mají a jak můžeš vědět, že s ním před tím neměla konflikt, protože nechtěl řešit problém té nebo jiné rodičky??? Ono to zase není tak jednoduché. Mám v hlavě jeden případ za všechny...měla jsem pacienta - stěžoval si opakovaně na bolesti na hrudi a do levé ruky - že by infarkt??? Nikoho z lékařů to nezajímalo, ani primáře, který ten den sloužil. Pak musel na sál, potíže se zhoršovaly, tak jsem mu volala na sál, že by teda asi bylo dobré zavolat na internu...vyfakoval mě neskutečně, nehodila jsem se ani na hnůj!!! A teď stojíš před otázkou - máš zavolat internistu a případně zachránit život, nebo se na to vykašlat, protože když se nepotvrdí, odneseš si to se vším okolo.... je to dilema. No zavolala jsem...měl infarkt a za 4 dny na interně zemřel....
Předchozí