jojo, známe dobře, přestává dýchat když se hooodně vzteká nebo když upadla a dost brečela.( párkrát omdlela, tak jsem zašla hned za neuroložkou - tam ji změřila eeg a tak zjistili, jestli nemá náběh na astma ) Poznám když se nemůže dlouho nadechnout hned ji fouknu do obličeje. Dále pomáhá šplíchnutí vody do obličeje, při omdlení políček ( víckrát )nebo třesení anebo a toto je drastičtější -trhnout za nohy a hlavou dolů.( vše mi radila dr.) Taky mi naznačila, že může být možná spojitost se zvětšenými mandlemi. Každopádně hned reaguju fouknutím do obličeje, vždy to zabralo
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.