| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

kytko, proč všem tady tykáš a jenom mě vykáš a oslovuješ mě paní Stará? Má to něco znamenat? Pokoušíš se mě vyloučit z komunity? My jsme holky, co se spolu kamarádíme a tykáme si a jenom tady je jedna ošklivá zlá Pani, tý vykáme:-) Ftipné.

Žiju v Čechách, zmiňovala jsem českou výbornou dětskou dokotorku, co mám pro děti. Ale žila jsem v Německu a konzumovala tam zdravotní péči a mám srovnání. Mám srovnání, že mezi chováním lékařů ke mně jako matce je nebetyčnej rozdíl tady a tam. že je nebetyčnej rodíl mezi chováním lékařů ke mně jako k těhotné tady a tam. A že je nebetyčnej rozdíl mezi chováním lékařů k pacientům všeobecně tady a tam.

A to, že napíšu, že lékaři v Německu se nechovají jako ti čeští znamená jedno: že bych ráda, aby se to změnilo, protože mě štve žít v zemi, kde jsou dokotoři hulváti, co bagatelizují bebíčka. Ono totiž dokud nemáš stejný bebíčko a stejnou míru schopnosti snášet bolest jako tvůj pacient, těžko můžeš posoudit, jak hodně ho to bolí.
Já měla bezbolestné porody, ale nikdy by mě nenapadlo tvrdit, že ostatní to nemůže bolet. Jejich práh bolesti je jiný než můj a dovedu si představit, že je to bolí. Tomuhle se říká empatie, schopnost vcítění. A to je to, co chci po svých lékařích. Empatii. Ne mít rád.

Znova ti radím: zabal se a vyraž na zkušenou do světa. Po pár letech budeš mít taky možnost srovnání a svoje chování uvidíš z jinýho náhledu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.