Přidat odpověď
jj, essi, taky to tak mám - 10m mimi usne, když s ním jdu víceméně prakticky hned, dostane prso, nakojí se, pustí, trošku se zavrtía v tu ranu spí, přendám spící do postýlky (v té je jen do prvního probuzení, pak už spí s náma v manželské) a jdu za 4 letou dcerkou, která se před spaním ráda ještě pomazlí, přečtu pohádku zazpívám ukolébavku, u které usne, taky spokojeně u mě v náručí - když náhodou je už unavená, když dávám spát mimčo, tak si přijde za náma do manželké. Pak pomazlím nejstaršího skoro 9 a ten si ještě třeba čte, nebo chce taky ukolébavku.
Pak až jdu ležet, a ač toho moc v noci nenaspím, malej stává skoro pravidelně co hodinu, do toho občas ještě dcerka, má adhd a špatné spaní od malinka vstane párkrát v noci, tak když náhodou ji dává spát manžel mě to chybí. Nijak mě to neobtěžuje, dávám děti ráda spávat, oni to nebudou vyžadovat do 20 za pár let budu s láskou ještě vzpomínat na to, když se mi všichni cpali do posteli a potřebovali před spaním pomazlit a ukolébavku. Vyplakávat je nenechávám a to jako že dcerka byla pěkněj řvoun.
pro zakladetelku, ona potřebuje tvoji blízkost, prostě si uvědomuje že jdeš pryč. Jak dlouho by trvalo než usne, kdybys u ní zůstala sedět třeba u postýlky?
Předchozí