| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

kytko,
bylo to zamindrakovana sadistka. Ja vim, ze takovi lide se najdou vsude, v kazdem zdravotnictvi, i v tom na zapade. Na tom ""zapade"" se to snazi eliminovat (alespon neco), obcas se udela velky humbuk (jak psala Len). Ale takovi lide si najdou jine cesty, ktere jsou casto mnohem zaludnejsi (aby nebyly rozpoznatelne). Ja tomu rikam ""s usmevem by i ruku urizli"". Stalo se mi u prvniho porodu a trvalo mi hodne dlouho, nez jsem tu situaci dokazala ""dekodovat"" a ""prohlednout"". Ono na prvni pohled vsichni byli strasne mili a vsechno jsem si rozhodovala sama.
Ani nevim, co je horsi, primo jsem zazila jen vyse popsane.

A ze jsou pacienti, se kterymi to neni jednoduche, zvelicuji, vyzaduji pozornost neprimerenou svemu stavu, povazuji nemocnici za hotelove sluzby a zdravotniky za posluhovace? O tom neni pochyb. Presto pristup zdravotnickeho personalu musi byt profesionalni.

Moje sestra zazila nedavno na nejmenovane chirurgii v noci pacienta, ktereho privezla policie ve znacne opilem a agresivnim stavu, aby ho tam sestram zanechali a s usmevem odjeli. On se samozrejme nechtel nechat osetrit, vyhrozoval, byl nebezpecny. To by se na tom ""zapade"" taky nestalo. Dle sester toto je bezny vikendovy incident a nemocnice na to nijak nereaguje, ochranka zadna.

Takze ono by to chtelo vylepseni na vice frontach.

Nikdo nezpochybnuje, ze je to velice narocna prace. ALE ten zde popisovany pristup je nepripustny. Snad se chapeme.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.