Na mě ne, nejvíc jsem byla šitá při druhém porodu, ale potíže s udržením moči žádné. Ty přišly až po třeím porodu, kdy šití bylo jen pár stehů. Ale porod byl komplikovaný - pupeční šňůra kolem krku, tak jsem ho vlastně rodila dvakrát - až při druhém vytlačení hlavičky šňůru přestřihli a ho vysvobodili. Úplně jsem cítila, jak mám ty svaly dole roztažené a svěrač jsem vůbec neovládala. Ale postupně se to zlepšovalo a za pár měsíců jsem byla jako dřív.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.