lendulinko můj nejstarší, se taky špatně klasickým papírem utíral, takže doma měl vlhčené toaletní a do školy jsem to vyřešila tak, že jsem mu koupila takové malé balení - maj normálně v rossmanu asi jen 20 kousků, je to velikost balení asi jako papírové kapesníčky a nosil si první a druhou třídu to, ale použil jen párkrát, většinou na velkou chodil doma - adhd nemá.
Dcerka 4 roky adhd má a ta se zase utírá přepečlivě, ona je hodně ten typ rituálový.. vše pořád stejně, až chorobně pedantská a změny ji hrozně vykolejují.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.