Remosku používám už roky. Peču v ní hlavně tedy maso, ale už jsem zkoušela i buchtu, pizzu. U remosky je to tak, že je přikrytá, takže voda se z ní až tak moc neodpařuje, např. pečené brambory jsou z ní takové divné, mazlavé. Ale pečené brambory ve slupce jsou z ní mňam. A kuře upeču úplně perfektní s kůrčičkou. Jo a ještě v ní děláme žemlovku (to jsou ty rohlíky namočené v mléce zapečené s jablky).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.