| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky, zjistila jsem, že jsem asi úplnej mimoň, ony se ještě dělají posudky na SŠ? A co se do nich píše?
Stěhujeme se do jiného města a dcera udělala přijímačky ze ZŠ na víceleté gymnázium. Probíhalo to tak, že jsem zašla na gymnázium, prohovořila s ředitelkou specifika školy, přijímačky, přihlášku atd.,a dcera šla na přijímačky, ty udělala a přišlo nám rozhodnutí o přijetí, na kterém stálo: do týdne musíte dodat zápisový lístek,aby přijetí bylo platné. Tak jsem tam volala, co je zápisový lístek a jestli to můžu poslat poštou (město je vzdáleno 150 km, ještě nejsme přestěhováni) a řekli mi, že mi to vydá její ZŠ. No tak jsem šla na ZŠ, nic zlého netuše, a tam byla jakási paní učitelka, která ani neznala dceru podle jména (na škole je 1000 dětí) a seřvala mě na tři doby, že jsem porušila zákon, že ona přece musí vydat posudek a jak jsme si dovolili skládat někde přijímačky bez jejího posudku? Chabě jsem namítla, že jsem to netušila, na gymnáziu žádný posudek nevyžadovali, ale dozvěděla jsem se, že jsem si měla přečíst školský zákon, než jsem začala vyplňovat přihlášku a opakovala, že jsem porušila zákon a kdo ví co ještě. Tak jsem jí řekla, ať teda zavolá policajty a nechá mě zavřít (fakt mě nenapadlo nic jinýho, co bych tý křičící učitelce mohla říct) a na to mi teda dala zápisový lístek, neopomněla zdůraznit, jak jsem jí zdržela (vyplnila tam jen jméno dcery, na zbytek že nemá čas)a jak je hrozně hodná, že mi ho vůbec dala.

Upřímně, neměla jsem dojem, že by na gymnáziu stáli o posudek nějaké soudružky (soudím dle věku a chování), zajímaly je jen výsledky přijímaček, vysvědčení a lékařská zpráva. Ale z chování té paní jsem nabyla dojmu, že jsem se dopustila strašného zločinu. A skoro se vyděsila, aby nám na tom gymnáziu ještě nějak nezatopila, čistě z uražené ješitnosti,že jsme ji z nevědomosti obešli.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.