nikdy nemáš jistotu, že když na pozici přijmeš paní kolem padesátky, že za půl roku nepůjde na operaci žlučníku nebo když přijmeš mladého chlapa, že si nezlomí nohu na lyžích a nebude půl roku mít mohu v sádře a ležet ve špitále, někdo kdo má babičku třeba v domě, tak nemusí mít s hlídáním naprosto žádný problém mě se naštěstí nikdo na děti ptát nebude, ale bude pak asi nepříjemně překvapen :o), koneckonců do posledního zaměstnání jsem nastupovala jako matka jednoho dospělého dítěte a do měsíce otěhotněla, moje švagrová nebí vdaná a nemá děti a letos jí bude čtyřicet, ta by vlastně nemohla nikdy pracovat...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.