Zuzko,ja tolerantni jsem.Jen mi pripada k smichu kazat,,Nebijme a neplacejme deti, je to spatne!".
At si kazdy vychovava dite dle sveho uvazeni ,to je tolerance.Ja mam nazor ten, ktery jsem napsala.Ty mas jiny.Diskuze je od toho ,aby se diskutovalo.Toleruji tvuj nazor a nevyvracim ti ho.Jen jsem ti napsala, ze ja mam jiny.
Taky jsem snad jasne napsala, ze nejsem zastancem mlaceni a biti, jako hlavnim vychovnym prostredem.Tak se laskave zklidni a prestan nekoho napadat a osocovat, ze je prikladem tolerance, kdyz ty sama se tak nechovas.
Nebo mas snad nejaky problem???Pokud ano, tak si ho res na jinem miste.
Stale si myslim, ze placnout dite za trhani knihy nebo treba za ublizovani zviratku neni nic spatneho.
Zajimalo by me, jak bys ty, pani spravedliva resila problem napr, kdyz male dite opakovane neco dela a nici.Jen kazanim a recima??Tak takovou matku neznam siroko daleko a to ani z rad vystudovanych psycholozek, detskych lekarek, zdrav.sester.Asi ziju na jine planete.Nebo ze by na Slovensku byly jen same super matky, ktere pouzivaji netradicni vychovne metody???Tak tomu taky neverim, jsem totit ceskoslovenska rodina, a vychova na Slovensku je taky obcas s placnutim.
Pouc me, jak se ma vychovavat 14lete a 1,5 lete dite bez placani.
Předchozí