Již téměř měsíc chodím do práce. Jsem ráda, že jen na 6 hodin. Zatím neshledávám v práci nic, co by mě nebavilo, po těch 5 letech doma je to příjemná změna...
Problém mám s tím, že: a) co vydělám dám za naftu a hlídání synka, který ještě není školkou povinný
b)v týdnu, kdy jsem měla nastoupit do PP jsme byli v nemocnici, následně jsem ho nechala týden doma = placená hlídací teta.
Nyní byl synek 14 dní dobrý, od včerejška má opět antibiotika, jelikož horečky vyskočily najednou musela jsem opět zaplatit hlídací tetu, dnes zase, protože dcerka také není v pořádku. V soukromém zařízení, kam má synek docházet nám omluví jen zhruba polovinu z placených hodin, druhá polovina propadne... Takže platíme jako hloupí soukromé zařízení, které musíme zaplatit na měsíc dopředu, ale vybereme stejně jen polovinu ze zaplacených hodin, k tomu platíme hlídací tetu (100Kč/hod). Takže veškeré mé vydělané peníze jdou nejen na hlídání, ale ještě platíme z úspor. Ptám se, má cenu pracovat, když z vydělaných peněz nemáme nic????
Omlouvám se za dlouhý článek.