Ahoj, zažila jsem podobnou situaci z opačné strany. Pět let jsem chodila s klukem a po rozchodu (já jsem se rozešla) jsem se dál kamarádila s jeho sestrou a občas se vídala i s jeho mámou(ale vždy jen v době, když bývalý přítel nebyl doma). Když pak po roce začal chodit s holkou, z našich přátelských vazeb moc nadšená nebyla - vídaly jsme se i na srazech s kamarády. Navíc se k nim také nastěhovala. Sestra i maminka mi pak po nějaké době samy řekly, že se budeme vídat úplně mimo jejich domov, protože to jemu i nové přítelkyni vadí a že jí nechtějí dělat naschvály. Bylo mi to jasné a samozřejmě jsem nebyla proti. Naopak by mi ani nebylo příjemné k nim chodit. Já jsem se dávno vdala, bývalý přítel oženil a s jeho sestrou i maminkou se i po letech vídám dál
Moje rada - ať tvůj přítel rodiče důrazně požádá, aby se s "rodinnou přítelkyní" vídali mimo váš domov, protože to vám oběma z pochopitelných důvodů vadí. Pokud to rodiče nebudou akceptovat, pak jsou tupí omezenci a také bych zvažovala stěhování....