Reklamuju a furt a jako naschval se vzdy stane nekolikamesicni komplikace.Reklamovala jsem mobil za 11tisic,byl mi prodan ve zvlastnim rezimu(coz jsem zjistila az kdyz jsem mela samozrejmne uctenku) vratili mi ho bez cestiny,tak sel do reklamace podruhe,opet mi ho dali bez cestiny a az na potreti po 2mesicich jsem mela konecne mobil!!!Pak to byla detska postylka,poslali mi ji ve spatnem moreni(Firma uz to moreni co jsem chtela nevyrabela,v nabidce ho vsak mela a myslela ze to zabali jako buk a ono to projde...)TAK jsem poslala reklamaci,pani ovsem na reklamace kaslala a do telefonu mi tri mesice tvrdila ze se reklamace vyridila a privezou mi postylku novou ale ani reklamaci nezaevidovala a v momente kdy jsem to chtela resit uz pres COI tak tam byla nova pani,tamtu vyhodily a ta to po 4mesicich!!!!!vyridila.Ted jsem koupila novou baterku do telefonu,nevydrzi ani jeden den ale ja uz nenachazim sil neco reklamovat!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.