Přidat odpověď
Jasmíno, za mne to hlavně vnímáš blbě, nezlob se.
Zkus to opačně, jasně, že ti připomíná ex.... ale, on má taky geny člověka, kterýho miluješ... ex ti připomíná možná jen tím, že byla před tebou... a to je taky konina, nakonec on teď žije s tebou.
Osobně nechápu tenhle pocit, co máš teď možná ty... že to dítě porodila ONA za jeho přítomnosti, to dítě není jen její... je i JEHO....
Svatá fakt nejsem, pocity? Občas šílené... okradli mne, nebyla jsem první těhotná, rodička v jeho životě, naši uzlíci nebyli první... a na konci?
Když to přechroustneš, fakt mají geny podobné, ano - matky (a ještě ty první z nich pomstychtivě vychovávají ty šílené spratky - co nám zatápí - to je ironie.... ) pro ty děti je to fakt složitý.... ale pořád mají kus genů svýho táty a možná z nich časem budou super sourozenci pro děti vaše společný.
Naivitou jsem proslulá... i na tomhle serveru, taky nejsem Matka Tereza vždy vstřícná... leccos bylo trápení a je a je dlouhodobý. Ale - děti jsou děti a oni za rozpadlý manželství fakt nejsou zodpovědný.
A je to dobře, pokud má tvůj partner zájem o svoje děti. Pro mne je to signál, že nehodí potenciálně přes palubu naše... nebo vaše.
Předchozí