| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Přesně tak, Mono, navíc já jsem s přítelem 3/4 roku, ona ex s ním byla asi dva roky a asi 6 let jsou od sebe, takže ji zná dýl a má k ní evidentně blíž. Jinak ona je... nevím, jak to nazvat, ale po tom, co se s přítelem rozešli, si na nějakou dobu nabrnka jiného mužského v jejich rodině... Byla na svatbě přítelovy tety, účastní se všech důležitých akcí - je prostě přítelkyně maminky, babičky, tety...

Řeknu vám ale jedno: Pokud se s přítelem budeme někdy brát, jakože pokud se nestane nic mimořádného, tak bychom oba chtěli, tak je mi jasné, že bude ona protěžovaná, aby tam byla. Ale to teda už fakt jenom přes mou mrtvolu. A jestli se bude někdo blbě tvářit, že na takové rodinné akci nepočítáme s rodinnou přítelkyní, vezmem se jen se svědkama, tajně ~t~ nebo by mě fakt kleplo řešit na vlastní svatbě tohle ~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.