Ahoj, mám asi hloupý dotaz, ale zkouším, co se dá. Před týdnem jsem si u stánku na Karlštejně koupila úplně obyčejný, ale pro mě krásný batůžek. Nadšení z něj trvalo do okamžiku, kdy jsem zjistila, že je v něm někde zabudovaná ochrana proti ukradení, takže pípám, kam vlezu
Sekuriťák v Kauflandu mi poradil ustřihnout cedulku, nepomohlo. Za prodavačkou na Karlštejn se nepoženu, nevím, jestli batůžek ta napohled slušná milá důchodkyně někde ukradla sama nebo jí bylo podstrčeno kradené zboží nebo nevím, každopádně dost pochybuju, že by mi ona osobně nějak zásadně pomohla. Účtenku samozřejmě taky nemám, jak jinak. Takže mám stupidní dotaz, zda někoho nenapadá, co s tím. Batoh je krásný, nechce se mi ho jen tak hodit do kouta, s manželem jsme ho prohlíželi snad stokrát a nenašli jsme nic. Tak jestli jít s prosíkem na sekuriťáka kamkoliv do obchodu, jestli mi tu mrchu pomůže lokalizovat, pokud to vůbec jde? Nebo halt nechat batoh jen na výlety do přírody? Fakt by mě nenapadlo, že někdy budu muset řešit takovouhle pakárnu