Tak tu tak sedím a jsem v naprostém šoku a nevím co říci
Uzemnila mě moje skoro pětiletá dcera, tak že měla doslova poslední slovo a já teď nevím na čem jsem
Opět se konalo u dcery týdenní mytí hlavy, opět boj (ale tentokrát bez pláče),že si nenechá opláchnout hlavu, prostě děs, jako každou neděli ale došla mi trpělivost a nechala jsem jí prostě v té vaně s namydlenou hlavou a pronesla jsem prostě, že půjde spát bez pohádky, protože špindíře pohádky číst nebudu. Naštvaná jsem odešla do vedlejší místnosti, za chvíli přišla dcera oblečená a říká, že už to neudělá (podotýkám naprosto klidně) já jí klidně sdělila, že to tvrdila už minule a předminule (i když s kraválem), snažila jsem se jí vysvětlit, že ji hlava bude kousat, vlasy bude mít škaredé, děti se jí budou smát atd. A ona: "Je to všechno, co jsi mi chtěla říci?"
Já šokovaně řekla pouze"Tak dobrou noc" Dcera mi dala pusu na líčko, zvedla se, zavřela se v pokoji a naprosto sama usnula.... Já tu sedím s pusou dokořán a netuším, co si teď myslet...
Abyste mě pochopily, vždycky když něco chci je kravál, pláč, hysterie, vztek.... a dneska mě uzemnila naprosto klidně!!! A navíc bez řečí šla spát
Už se Vám to taky někdy stalo, že Vás dítě takhle dostalo?