Ahojky. Tak jsem si tady pročítala vaše odplenkování. My taky přád bojujem jak se dá. Matěj už zdárně čůrá na záchodě, i když ještě potřebuje obsluhu, nemá trpělivost, a když se pokouší stáhnout kalhoty a hned napoprvé mu to nejde, tak je z toho zoufalá scéna, kdyby si nezávislý pozorovatel myslel, že jsme mu snad usekli minimálně ruku
To samé předvádí, když si má sám sundat boty, to ležel vždycky čtvrthodiny na chodbě a řval, dokud nepochopil, že mu je fakt nikdo nesundá a že musí sám. O nazouvání nemá smysl se pokoušet, to by jsme asi nikdy nikam nevyšli
Takže čůrání zvládáme, ale to kakání, už nevím jak na něj, každý den vyndavam kakání ze slipů, chodí dvakrát v týdnu na tři hodiny do školičky a i tam se minule pokadil, naštěstí až když jsem si ho vyzvedávala. Když vydím jak někam zalízá, tak šupajdíme na záchod a vždy řve a zadrží to, tak ho po 20 min pustím a za 10 min. přijde pokakanej. Tak já už fakt nevím, zkoušeli jsme to po dobrém, pak už mě ujeli nervy a dostal, a stejně je to pořád stejné. To má jít v září do školky, tak fakt nevím.
Jinak miminko zatím v pohodě. Pa