| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mam takovy problem... Delsi dobu jsme zili v zahranici, vratili jsme se pred rokem a pul. Ja jsem nikdy nebyla na manzelovi zavisla, vzdycky jsem si dokazala na sebe vydelat (az me to obcas stvalo, ze manzelovi nevadi, ze ja musim do prace i s mesicnim prckem - v te dobe jsme bohuzel nemeli ani na najem a manzel tehdy taky nebyl natolik schopny, aby vydelal tolik, abysme byli schopni vsechno poplatit). No, vlastne celou dobu naseho manzelstvi jsem ja byla tim, kdo do rodinneho rozpoctu prispival vetsi castkou (i s detma - manualni prace). Po navratu do CR jsem opet musela do pracovniho porcesu, bo manzel cca rok a pul byl opet bez prace (nesedel na zadku, dodelavali jsem dum, celou rekonstrukci prakticky zvladl sam). Minuly rok se mu konecne podarilo najit slusne placene misto, kde vydelava vcelku slusne (na JM az moc 25 - 32 000/mes). Ovsem z prace se vraci az po seste a na me utoci, at skoncim ja se svyma pracovnima aktivitama (za ten rok jsem si vybudovala vcelku slusnou klientelu - ucim aj soukr. i na skole) a jsem doma. Podotykam, ze dluhy na domu nemame zadne, vlastne jeste jednu nemovitost pronajimame, ja jsem jeste porad na materske do unora.
Ale!!! Porad se mi nejak nechce opustit svoji klientelu (at uz je to doucovani nebo preklady), tezko jsem si ji budovala a co pak az uz nebudu na meterske? Manzel mi kazdy den nezapomene pripomenout, ze jeho spolupracovnicic prisjou domu a o nic se nestaraji, on ma ovsem na starosti tri deti, jelikoz ja jsem ctyrikrat vecer v praci (vlastne se stridam e a ja odchazim kdyz on prijede).
A ja ted s tim porad bojuju... Skoncit? Co kdyz ta jeho prace nebude mit dlouheho trvani? (neni predpoklad). Porad mi vycita, ze se deti ptaji, kdy se vratim - jsem pryc tri hodiny vecer - do postele je uklada manzel, ovsem pres den jsem s nimi celou dobu ja.
Snazila jsem se uvest vsechny dulezita fakta, jak byste reagovaly vy? Ja uz vazne nevim, co je nejlepsi. V poslendi dobe se kvuli tomu dost hadame, misto aby mel radost, ze se snazim prispet do rodinneho rozpoctu (doted vlastne cela jeho vyplata sla na dodelani domu, cca za 2 mesice bude dodelano), tak mi to porad vycita. Jak byste reagovaly vy? Dik za info. P.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.