| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

mám trochu podobnou situaci - tedy že manžel vydělává slušně (ale to on vždy, je dříč a nikdy nebyla žádná práce natolik pod jeho úroveň že by to nevzal - dokáže i z ne moc zajímavé práce udělat lepší džob), a já učím po odpolednách - právě když on přijde z práce (abychom nemuseli otravovat babičky, obě ještě pracují a mají toho přes týden tak akorát). Je to tedy po vzájemné dohodě a muž mě v mé práci podporuje. ALE - sama vidím že to není ideální, taky 3-4x týdně přijde domů a já odcházím, večer když dorazím domů on se jde zrelaxovat buď k telce nebo do hodpůdky, no a rodinný život moc nic teda. Manžel fakt nedělá vlny a nekritizuje, nicméně vidím že ani jemu to tak úplně nesvědčí (ono se řekne 3 večery, pak si chci jít jednou zacvičit, on jednou na trénink a prakticky se nevidíme celý týden). Takže ten červen doklepem, a od nového školního roku to budu dělat jak tu někdo psal - učit dopoledne (syna vzali do školky, hurá) a odpoledne se budu věnovat dětem, manžel stavbě (právě je rozjetá a není na to moc čas jak se pořád míjíme). Nicméně taky je to pro mě důležité a i když tím nevydělávám nijak závratně, potřebuju mít nějakou jinou činnost kromě domácnosti, nějaké jiné kontakty krom ostatních maminek na mateřské a taky prostě pocit že trošku přispívám na ty naše náročné výdaje.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.