| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Omlouvám se, oni přece do zvláštních škol nikdy nechtěli, oni jsou jen utiskovaní, co Rom, to zneuznaný nositel Nobelovy ceny.
Co jsem měla možnost pozorovat, tak neprávem byli častokrát přeřazovaní i bílí. Ti třeba z důvodu hyperaktivity. Romové na rozdíl od bílých o to sami stáli. Chápu, že někde a někteří třeba ne, já je ale nepotkala. Asi bylo těch cca 200 dětí, co jsem měla možnost se s nimi osobně vídat, jen malý vzorek populace. Ale máme víc než 20 let po revoluci, jak to, že nejsou houfně na vysokých školách? Tam by se přece seberealizovali. Proč tu plkáme o tom, že žijou v barabiznách, kolem jejich bytů neskutečný bordel (a to jsou v Čechách ještě relativně civilizovaní ve srovnání s východním Slovenskem. Pro rejpaly: i tam jsem byla a mám to nafocené).

Dámy, já si tu připadám jak Američani v Evropě po r. 1945. Pro ně taky nějaké koncentráky neexistovaly a holocaut si někdo vymyslel, to byla přece pomluva těcho hodných Němců, to oni by přece neudělali. Pokud tu napíšu, jak to ve škole skutečně chodilo, vymýšlím si. No nic, odcházím z diskuse, mám i jiné starosti. A vy se tu zatím bavte nad tím, jak jsou Romové utiskovaní, ani tu Nobelovku ještě nikdo z nich nemá, papežem se ještě taky nestal a kosmonautem taky nikdo z nich není. Měli by to hnát až do Strasburku!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.