Přidat odpověď
Situace se začíná řešit "sama". Byla jsem venku s malým, akorát přijela policie, hledali doma dceru, protože na ní nemají jiný kontakt než adresu, mobil jim nedala. Potřebovali nějaké dovysvětlení. Samozřejmě jsem je vzala dál, řekla jsem jim, že dcera doma není, měla by být ve škole. Dala jsem jim i její nový telefon. Byla tu velmi příjemná vyšetřovatelka, ta co s dcerou celou záležitost sepisovala. Bohužel ona má také pocit, že si vše dcera vymyslela, proto za ní přijela aby se jí ještě zeptala na nějaké podrobnosti. Sama vyšetřovatelka se přímo zeptala, jestli je to možné, že by to bylo vymyšlené (myšleno znásilnění - mobil jí klidně ukrást mohl). Člověk kterého dcera udala jako pachatele, tak bydlí u nás na sídlišti, jeho děti kamarádí s mou mladší dcerou. Já ho nikdy neviděla, vím jen že je mu kolem 40 let, byl už několikrát zavřený, ale vždy za majetkovou trestnou činnost, proto toto jim přišlo na policii trochu zvláštní. Já jsem jim tu ukázala i dcery výpověď na psychiatrii kde byla hospitalizovaná, tak řekli že jim to také moc pomohlo, včetně kontaktů na dětskou lékařku, která ví o tom, že dcera žádnou cukrovku nemá (jak uvedla v policejním protokolu). Kažodpádně potřebují ještě mluvit s dcerou, buď jí ještě dnes zastihnou večer doma, nebo zítra ve škole. Policie si nafotila s mým dovolením dcery pokoj (neskutečný chlívek), i ostatní pokoje (normálně uklizené, neříkám že naklizené pro návštěvu, ale takový normálně obydlený byt za který se nestydím).
Ten dopis s exekucí je za jízdu na černo v MHD, i tam se mi podařilo už dovolat.
Je fakt, že se začínám bát i o mladší dceru, které by mohl někdo z pomsty ublížit, nebo mě, až se dozví, koho dcera označila za pachatele a jakého trestného činu. I když policie slíbila, že napřed ještě vyslechnou dceru, až potom co by si ona na výpovědi trvala, tak teprve budou kontaktovat údajného pachatele.
Předchozí